Research en productie Horti Armaturen met watergekoeld klikprofiel

Het Horti Optimal Concept bestaat Horti armaturen met modbus aansturing en een watergekoeld kliksysteem, De modbus aansturing van Horti armaturen maakt vooral in research toepassingen een duidelijk verschil!

Onze armaturen

De horti armaturen voor het Horti Optimal Concept zijn speciaal ontwikkeld voor indoor farms met waterkoeling voor optimale klimaatbeheersing. Het product bestaat uit twee delen: Een hortiarmatuur en een waterkoeling in het klikprofiel. Hieronder worden deze individueel uitgelegd.

De profielen kunnen op maat gemaakt worden voor onze klanten. Daarmee halen we een zo groot mogelijk systeem rendement. Waterkoeling bestaat al langer in lichtarmaturen maar dit zorgde voor verschillende complicaties. Onze oplossing hiervoor is het gebruik van een watergekoeld klikprofiel waar het lichtarmatuur in vastgeklikt wordt. Naast het oplossen van deze complicaties heeft ons profiel nog meer voordelen.

Multilayer R&D armatuur (ML R&D)

Voor onderzoek naar plantengroei worden recepten gemaakt in research laboratoria. Hierbij horen ook licht recepten. Onze armaturen zijn met modbus perfect in te stellen in elke wenselijke ratio. Standaard hebben de R&D armaturen de kleuren hyperrood (660nm), diep blauw (460nm) en verrood (740nm). Dit kan naar wens worden aangepast of uitgebreid. Dit research horti armatuur is op klanten specificatie gebouwd en is 1,8m lang en heeft een vermogen van 80W.
Download Datasheet PDF Hier

SL Productie

Voor productie doeleinden worden mmol/ USD verhoudingen belangrijk. Omdat we kleine producties hebben en flexibel zijn, passen we altijd de laatste led technologie toe. Bij voorkeur van OSRAM. Hierdoor is de investering niet perse hoger, maar het energieverbruik daarentegen altijd best-in-class.

De armaturen zijn modbus dimbaar. Tevens is de ratio aanpasbaar en kan het armatuur worden uitgelezen op fouten. Dit maakt onderhoud erg eenvoudig en uw productie stabieler.

Download Datasheet PDF Hier

ML Wit productie

Witte leds speciaal voor de plantengroei. Optimaal geselecteerd voor een maximaal resultaat. Deze armaturen geven een perfect licht af voor bestuivers als hommels en bijen. Daarnaast is door de hoge kwaliteit van het witte licht ook het gewas goed te inspecteren. Witte leds zijn goedkoper en de armaturen dus ook. In de research omgeving zijn deze armaturen perfect dimbaar met onze modbus aansturing.

Uiteraard dimbaar en een fout detectie is mogelijk met onze modbus oplossing.

Download Datasheet PDF Hier

voordelen klikprofiel.

  • Snelle installatie en vervangen van lampen (kliksysteem).
  • Onderhoud aan lampen zonder water af te sluiten.
  • minimale kans op lekkages, door snapfit lucht dichte koppelingen.
  • 50% gewichtsbesparing in de verlichting.
  • Temperatuur in ruimte beter regelbaar en constanter.
  • Geen condensvorming op waterkoeling.

Het lichtarmatuur wordt vastgeklikt in het watergekoelde klikprofiel. Dit klikprofiel wordt gekoeld door de circulatie van water. In het klikprofiel zitten twee kanalen waar het water doorgevoerd wordt. Dit is een aanvoer en afvoer kanaal.

Door een continue stroming van water wordt het lichtarmatuur op een stabiele temperatuur gehouden. Hierdoor geven de lampen geen warmte meer af aan de ruimte en warmt de indoor farm niet op door de verlichting. Dit opent mogelijkheden voor het koelsysteem en een grote besparing aan energieverbruik in de indoor farm.

All Aspects Covered

Eco Friendly

 Snelle installatie en vervangen van lampen (kliksysteem).

Service

Onderhoud aan lampen zonder water af te sluiten.

Maintained

minimale kans op lekkages, door snapfit lucht dichte koppelingen.

Groundwork

50% gewichtsbesparing in de verlichting.

Climate

Temperatuur in ruimte beter regelbaar en constanter.

Clean & Tidy

Geen condensvorming op waterkoeling.

Meer info: